Krediter

Upptäck nyttiga tips och råd om krediter

Kredit 2000 - fakta och tips

Ta kredit på 2000 kr i form av ett mikrolån eller en onlinekredit. Betalningsanmärkning är ett hinder hos de allra flesta kreditgivare – dock inte hos alla.

Krediter på 2000 kr är vanligast i form av mikrolån, eller snabblån, som är den nya benämningen på lån som beviljas automatiskt via SMS eller onlineformulär. Ett fåtal storbanker erbjuder privatlån på 2000 kr – de flesta banker har dock en nedre gräns på 5000 kr för privatlån utan säkerhet (s.k. blancolån).

Kredit på 2000 med avdragsgill ränta

De flesta kreditgivare väljer fortfarande att kalla mikrokrediter för räntefria lån. Räntan tas istället ut i form av en fast uppläggningsavgift, som ska återbetalas tillsammans med det lånade beloppet - vanligtvis inom 30 dagar. En ny trend på marknaden för mikrokrediter är emellertid mikrokrediter med ränta. Kreditgivaren rapportrar sedan räntan till skattemyndigheten, vilket medför att du som låntagare kan da av räntekostnaden. Ta därför en snabbkredit på 2000 kr med ränta, som kreditgivaren i sin tur rapporterar till skattemyndigheten. På så sätt har du möjlighet att yrka avdrag på räntebeloppet.

Kredit på 2000 direkt – trots betalningsanmärkning

Kredit 365 är en av få kreditgivare som erbjuder direktkredit på 2000 till personer med betalningsanmärkning. Förutsatt att du i övrigt slinker igenom kreditprövningen, är det alltså fritt fram att låna pengar med betalningsanmärkning hos nämnda kreditgivare.

Reklamlänkar