Krediter

Upptäck nyttiga tips och råd om krediter

Kredit 20000 - fakta och tips

Krediter på 20 000 beviljas antingen som privatlån eller hypotekslån med säkerhet, t.ex. ett billån där bilen fungerar som borgen för lånet. Kortkrediter är andra alternativ för att komma över lån på 20 000.

Krediter på 20 000 kr beviljas vanligtvis i form av privatlån. Handläggningstiden för kreditbelopp på 20 000 kr är således alltid någon eller några arbetsdagar. Eftersom 20 000 kr redan är ett ansenligt belopp, genomförs en manuell kreditprövning – många kreditinstitut tillämpar även individuell ränta. Med andra ord är din kreditvänlighet avgörande för räntesatsen på lånet.

Kortkredit på 20 000

Ett alternativt sätt att komma över ett lån på 20 000 kr är att ansöka om ett kreditkort hos någon av de större bankerna. Då krävs vanligtvis att du kan redovisa en årsinkomst samt att du är fri från betalningsanmärkningar sedan tidigare. Kortkrediter är fördelaktiga i den bemärkelsen att de ibland är räntefria under en viss period – vanligtvis någon månad. Du som har möjlighet att återbetala det lånade beloppet inom utsatt tid slipper således ränta.

Mikrokredit på 20 000

Att ta en mikrokredit på 20 000 är i princip omöjligt, förutsatt att du inte kombinerar ett antal olika mikrolån från olika kreditgivare. Att ta mikrokredit på 20 000 kr är dock olönsamt och ingen kreditform som vi rekommenderar – såvida du kan beviljas andra krediter, t.ex. på grund av betalningsanmärkningar.

Reklamlänkar